GIGABYTE GA-MA78GM-S2H AUDIO DRIVER DOWNLOAD

Anyone else having similar issues? Attached Files File Type: I downloaded new driver’s from the Realtek site this morning so I’ll try that tonight after work. Only problem is, if I turn the TV off and back on, the sound doesn’t work anymore and it says the audio device is not plugged in. Xp was just set it but vista I had to disable the spdif out under the setting and enable hdmi or under the hdmi test the sound worked but on playback nothing until I changed the settings.

Uploader: Dagami
Date Added: 9 January 2004
File Size: 70.97 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 12446
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Xp was just set it but vista I had to disable the spdif out under the setting and enable hdmi or under ga-maa78gm-s2h hdmi test the sound worked but on playback nothing until I changed the settings.

Attached Files File Type: I’m having this problem too, but I have the D2SH which has the sideport memory. I tried almost everything but the farthest I came is that Windows reporting HDMI is “not connected” on the audio settings, and I’m watching ag-ma78gm-s2h over the same cable.

Only problem is, if I turn the TV off and back on, the sound doesn’t audoo anymore and it says the audio device is not plugged in.

New Drivers  SDCZ36-016G TREIBER WINDOWS XP

I have been trying to figure this out for a while now The gigabyte boards had problems with the realtek driver there is an updated driver on gigabyte homepage that I am using and it works in xp and vista but you need to set it to hdmi out in the settings for xp and vista. Also, dont forget to try the HDMI driver.

Download the latest version of Driver motherboard Gigabyte GA-MA78GM-S2H free in English on CCM

I’m in the same boat as you, no audio out over HDMI. I may just RMA it. But then if I gigzbyte the computer with the TV on or put into standby and back outit works again. Originally Posted by Antim0n.

Gigabyte GA-MA78GM-S2H

Originally Posted by dazzo17 The gigabyte boards had problems with the realtek driver there is an updated driver on gigabyte homepage that I am using and it works in xp and vista but you need to set it to hdmi out in the settings for xp and vista. The only problem I am having now is that there is a border around the entire screen hopefully the driver from Gigabyte will help with the screen problems but hope that helps.

New Drivers  BROTHER J6720DW DRIVER DOWNLOAD

BB code is On. I downloaded new driver’s from the Realtek site this morning so I’ll try that tonight after work.

Anyone else having similar issues? For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome. They are two separate downloads.

Do you have the option to try a different HDTV? I know their different setups but seeing if I was the only one. I also am seeing a “not connected” on the playback tab here with latest nvidia 25 driver. What are the requirements to make this work?

I have tried to output to my denon that feeds my projector and eliminate my denon and go directly to my “47” HDTV in another room, neither worked. Hi I have the same motherboard: Remove Advertisements Sponsored Links.

AVS Forum articles Contests. Im assuming your board supports audio as well as video over HDMI Otherwise, theres nothing wrong with analogue-out.